Hoekenwerk middeleeuwen 5de leerjaar

De leerlingen van het vijfde leerjaar worden helemaal ondergedompeld in het leven van de middeleeuwen.  Tijdens hoekenwerk gaan ze zelfstandig aan de slag om spelenderwijs meer te weten te komen over lang vervlogen tijden…

 

Klik op de foto’s om de diavoorstelling te starten.

.

.

2 Comments on Hoekenwerk middeleeuwen 5de leerjaar

  1. Elias Waegeman // 2 januari 2020 at 18:08 // Beantwoorden

    beste

    Je hoekenwerk lijkt mij enorm leuk, zou je dit willen delen met mij? Ik sta namelijk ook in het 5de leerjaar. En binnenkort zal ik rond dit thema werken. Maar weet niet goed wat ik allemaal aanbod moet laten komen.

  2. Best rechtstreeks contact opnemen met de leerkrachten van het vijfde, denk ik. Of via de directie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*