Ouderraad

150943_327628674020632_1495645886_nDe ouderraad bestaat uit een 30-tal ouders die vrijwillig meewerken en wordt voorgezeten door Pieter Verachtert (voorzitter), Gert Verlinden (secretaris) en Davina Nilis (penningmeester).

Het is onze bedoeling om opvoedkundig en vorminggevend de school te stimuleren, maar ook financieel en materieel bij te dragen in samenwerking met de leerkrachten en de directie.

De ouderraad vergadert maandelijks en nodigt geregeld de directie en/of de leerkrachten uit.

Tijdens het schooljaar organiseert de ouderraad uiteenlopende activiteiten met als doel de school een financieel steuntje in de rug te geven. Elk van deze initiatieven verloopt uiteraard in nauw overleg met de school. We kunnen dan ook steeds rekenen op een helpende hand van de juffen en andere sympathisanten.

Via het submenu (in de navigatiebalk – Ouderraad) komt u alles te weten over onze werking, onze evenementen en de projecten die we verwezenlijken.

Heeft u een vraag of suggestie? Contacteer ons meteen. Stuur ons een berichtje via onze Facebookpagina of mail onze voorzitter, Pieter Verachtert.

Facebookpagina WAVO Ouderraad: klik hier.
E-mail voorzitter: klik hier.

.

.