Schoolfuif 21 november !

.

De eerste drie maanden van het schooljaar zijn bijna voorbij en dan is het weer zover… De jaarlijkse schoolfuif! Op zaterdag 21 november is het feesten geblazen in zaal ’t Klaverke in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. En deze editie luidt het thema “Dit is Belgisch!”

Wij zorgen voor de muziek, jullie zorgen voor de sfeer! Pop, Rock, Dance, Metal, New Wave, Techno, …. Wij Belgen hebben het allemaal!

Wat dachten jullie van een beetje Clouseau in een cocktail met The Scabs. En daar nog een beetje Confetti (‘s) aan toegevoegd? Of vertoeven jullie liever in hogere sferen met het kersverse ’10.000 luchtballonnen’?

Het mag ook nostalgisch met de Fixkes, of wat rebels met K.I.A.. Hooverphonic, Get Ready, Ozark Henry, Soulsister, Will Tura, CPeX … Ze passeren allemaal de revue, aan muziekkeuze geen gebrek.

U mag er een lap op geven in een typisch Belgische outfit. Of wat dacht u van een combinatie van rood, geel en zwart? Of komt u toch eerder als een product van onze eigenste Studio 100? Kopieert u liever de looks van koningin Fabiola of een andere royalty? Of verkiest u de uitstraling van Di Rupo? Toon gerust uw chauvinistisch kantje, maar kom vooral naar de fuif!

Want met de opbrengst van de fuif steunen we de school. Zo zijn we volop bezig aan de vervanging van de boot op de speelplaats van de kleuterschool. En ook de speelplaats in Vinkenhof zouden we graag nog verder verfraaien.

Wie tussen 20u en 22u verkleed binnenkomt, krijgt een gratis cocktail. Elk gezin ontvangt 5 kaarten (€4/stuk) die naar keuze kunnen aangekocht of verkocht worden. Onverkochte kaarten kunnen terugbezorgd worden aan de school. Wie dit wenst kan uiteraard via de school steeds extra kaarten vragen.

Nieuw dit jaar is dat elke kaart een uniek nummer heeft waarmee u een kinderfiets kan winnen!

Wij hopen in ieder geval weer veel volk op de dansvloer te zien!

Tot zaterdag?

jullie Wavo Ouderraad

.

.

2 Comments on Schoolfuif 21 november !

  1. Ik zie niet waar de tombolanummers staan.

    Grts

    • Dag Jessy, de winnende nummers werden gisterenavond tijdens de maandelijkse ouderraadvergadering getrokken en werden zonet op de site bekendgemaakt. Vriendelijke groeten, WAVO Ouderraad.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*