Wavodag 21 mei 2016 – save the date!

Op zaterdag 21 mei organiseren we onze jaarlijkse WAVODAG in Vinkenhof.

Dit jaar staat alles in het teken van gezond bewegen. Kinderen, ouders en sympathisanten van WAVO worden in de namiddag uitgenodigd om deel te nemen aan een gezellige loopestafette.

Voor 5 euro kun je met een ploeg van 3 lopers deelnemen. Gezellig lopen is de boodschap, geen tijdsopmeting of ranking. Er zijn twee startmomenten: één voor wie een kleine afstand wil lopen en een tweede voor wie wat meer zweet wilt achterlaten.

De opbrengst schenken we graag aan de “mucovereniging” die dit jaar haar 50-jarig bestaan viert (meer op www.muco.be). Het parcours gaat grotendeels door het domein van SUI en langs de autovrije Vinkenhofstraat.

Na het lopen kun je verloren energie terug aanvullen. Op de speelplaats van Vinkenhof kun je iets komen drinken en/of een hapje komen eten. Enkele loopclubs uit de buurt bevolken een info-standje.

En natuurlijk is er de traditionele spelenmarkt voor de jongsten. Bovenal is het een gelegenheid om er samen met leekrachten en ouderraad een fijne namiddag van te maken. Meer concrete info volgt later, maar noteer al zeker de datum!

Sportieve groeten van het leerkrachtenteam en de ouderraad!

.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*