Zeeklassen – dag 3

We zijn opgestaan en hebben lekker ontbeten. Daarna namen we de tram naar Nieuwpoort. Daar werden we opgewacht door de gidsen. Die hebben ons rondgeleid door de vismijn, het sluizencomplex ‘Ganzenpoot’ en het Albert I-monument.
Dan hebben we gegeten in de kinderboerderij en hebben we ons geamuseerd met de diertjes. Nadien wandelden we terug langs het strand.
Daarna hebben we in de duinen levende stratego gespeeld. Nu nog heerlijk eten, douchen en als afsluiter een muzische avond.

Slaapwel!
Willem, Benjamin en Fenno (6C)

 

Klik op een foto om de reeks te starten

1 Comment on Zeeklassen – dag 3

 1. Marina Steyaert // 27 april 2017 at 16:08 // Beantwoorden

  Hello Diederik,
  Ik heb net de foto’s bekeken.Het lijkt daar een hele prettige bedoening!Het lijkt daar soms een beetje fris,maar al die stoere binken en flinke meiden bij elkaar,dat houd jullie wel warm.En hoe maakt mijn grote vriend het verder? Zeer goed hoop ik.
  Wij missen jou nu wel een beetje hier thuis!Je speelse lach als je thuis komt van school en je dag verhalen!Je broer voelt zich de koning te rijk! Computer voor zichzelf,tv voor zichzelf! Nog twee dagjes en zijn feestje is voorbij!Maar hij zal super blij zijn als jij terug bent en wij ook trouwens.Ben heel benieuwd naar je verhalen.
  Alvast een hele dikke knuffel van me,

  Marina.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*