Corona – update dinsdag 19 mei

Beste ouders,

We vroegen vorige week al om in te schrijven voor de noodopvang van volgende week (week van 25 tot 29 mei). Voor sommigen onder jullie was dat misschien te ver vooruit; wie nog niet inschreef en toch gebruik wil maken van de noodopvang, kan dat bij deze nog doen (ten laatste tegen zaterdag 23 mei). 

Noodopvang 25 tot 29 mei – inschrijvingsformulier

We stellen vast dat niet iedereen correct omgaat met de opvangregeling:

– er komen meer en meer kinderen naar de kleuterschool die niet ingeschreven waren: zo kunnen we ons niet op voorhand organiseren (bubbels, lokalen, aantal toezichters,…), schrijf dus zeker in of mail ons als er zich plotse wijzigingen voordoen.

– sommige kinderen worden gebracht “omdat ze eens graag komen spelen”…. dit is niet de bedoeling, we zijn geen “zomerkamp”.

We appreciëren ten zeerste de inspanningen die jullie al leverden om zoveel als mogelijk voor thuisopvang te zorgen. We beseffen maar al te goed dat dit veel van jullie vraagt en dat het stilaan “op” is. Het liefst van al zouden wij met alle klassen willen opstarten, maar de overheid bepaalt de regels! Mogelijk komt er vanaf 8 juni een versoepeling…

OPGELET: op vrijdag 22 mei zijn er geen lessen en is er geen opvang, het is een officiële verlofdag. Hetzelfde geldt voor Pinkstermaandag, 1 juni.

Met vriendelijke groeten

Paul Van Lierop

Leave a comment

Your email address will not be published.


*