Drie WAVO-projecten onder de vlag van Rode Neuzendag!

Voor het schooljaar 2019-2020 sluit WAVO zich aan bij Rode Neuzendag 2019. In samenwerking met de Ouderraad organiseren we twee evenementen, waarvan de opbrengst integraal naar drie projecten binnen onze WAVO-school gaat, eentje per vestiging.

De jaarlijkse filmnamiddag voor het goede doel, waarbij de leerlingen een vrije bijdrage mogen geven en de op school vertoonde films gekozen worden in functie van het thema, houden we op vrijdag 29 november.

De jaarlijkse WAVO Ouderraad-spaghettidag vindt plaats op zaterdag 30 november. De opbrengst van beide evenementen gaat integraal naar drie projecten binnen onze WAVO-school. Er is een project per vestiging.

Per WAVO-vestiging een nieuw project!

Sedert jaar en dag hechten we binnen WAVO enorm veel belang aan het mentaal welbevinden van al onze leerlingen. Daarom ook kozen we dit jaar voor het overkoepelend Rode Neuzendagconcept.

In elke vestiging voorzien we een projectje in functie van het welzijn van onze kinderen. In de kleuterschool wordt in het voorjaar een “apenparcours” aangelegd in onze “jungletuin”. In de Leemstraat komt een hindernissenparcours op de speelplaats en in Vinkenhof renoveren we een leegstaand lokaal tot crearuimte.

Wat is Rode Neuzendag?

Rode Neuzendag is een initiatief dat elk jaar in Vlaanderen georganiseerd wordt door de commerciële zenders VTM en Qmusic en Belfius. Rode Neuzendag zamelt geld in voor projecten die jongeren mentaal sterker maken, vooral op scholen. Het Rode Neuzenfonds wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting, een onafhankelijke instelling van openbaar nut.

Laat ons met z’n allen, ons WAVO-team, onze Ouderraad, leerlingen, ouders en sympathisanten er een ongezien succes van maken, en verder werken aan de praktische invulling van ons schoolmotto: “WAVO voelt goed!”

Leave a comment

Your email address will not be published.


*