Inschrijvingen voor het schooljaar 2022-2023

Inschrijvingen voor instappende kleuters of voor kleuters die van school veranderen

De aanmeldingsperiode is voorbij. Wie een ticket heeft voor Wavo, kan tussen 5 en 31 mei inschrijven. Dat kan je digitaal doen via deze link. Wie graag een gesprek heeft met de directeur, kan een afspraak maken via directie@wavo.be 

De data van de kennismakingsmomenten en instapmomenten verschijnen tijdig op onze website. Bel of mail gerust als je meer uitleg wenst!

Inschrijvingen voor de lagere school

De aanmeldingsperiode is voorbij. Wie een ticket heeft voor Wavo, kan tussen 5 en 31 mei inschrijven. Dat kan je digitaal doen via deze link voor het 1ste en 2de leerjaar en via deze link voor het 4de en 5de leerjaar. Wie graag een gesprek heeft met de directeur, kan een afspraak maken via directie@wavo.be 

Wie op de wachtlijst staat moet nog even geduld hebben; begin juni kunnen we bekijken hoeveel plaatsen er eventueel nog vrij zijn.

Op 31 mei kun je vanaf 16.30 u het aantal vrije plaatsen nakijken op “www.kiesjeschool.be”. Als er nog plaatsen zijn voor het leerjaar waarvoor je wilt inschrijven, dan kun je vanaf 1 juni de school contacteren om de inschrijving in orde te brengen.