Mysterie in WAVO – inschrijvingen zijn geopend!

Lieve WAVO kinderen, ouders, grootouders en sympathisanten… 

Zaterdag 21 maart 2020 organiseren we een gloednieuw en kakelvers WAVO-evenement! 

In het anders zo vredevolle WAVO vond voor het eerst een heuse misdaad plaats! We hebben alle jonge en iets minder jonge Geronimo’s en Sherlock’s broodnodig! 

‘Mysterie in WAVO…’ is een uitdagende wandel- en zoektocht voor jong en oud door Torekenswaver. 

Praktisch
Start- en aankomstplaats is WAVO Vinkenhof (Vinkenhofstraat 43, 2861 OLVW).  Starten kan tussen 16 en 19 uur!  Bij vertrek krijgen jullie een plannetje en jullie opdrachten mee. 

Het traject is ongeveer 3,5 km lang en bestaat voor een deel uit onverharde wegen.  Trek dus stevige wandelschoenen of laarzen aan (afhankelijk van het weer).  En misschien is een zaklamp, afhankelijk van jullie vertrekuur, ook wel handig.  De wandel- en zoektocht duurt ongeveer anderhalf uur, inbegrepen alle opdrachten onderweg. 

Eten en drinken
Voor vertrek en bij aankomst genieten jullie van een ruime keuze aan drank en / of soep, hotdogs en croque monsieurs.  In de helft van onze wandel- en zoektocht krijgt elke deelnemer 1 drankje en versnapering, gratis (inbegrepen in de deelnameprijs). 

Prijsuitreiking
Hebben jullie de dader, de plaats van de misdaad en zijn of haar werkgerief ontmaskerd? Bij aankomst op Vinkenhof droppen we jullie antwoordformulieren in een urne en rond 20u30 trekt een onschuldige hand TIEN winnaars. Kan je niet zo lang nablijven?  Geen zorgen, dan verwittigen we de winnaars nadien via e-mail!  Zij kunnen hun prijs op een later tijdstip afhalen op het WAVO secretariaat. 

Topdetective-oorkonde
Sowieso ontvangt elke deelnemer een heuse ‘topdetective’-oorkonde bij aankomst, na de wandel- en zoektocht! 

Deelnameprijs
Als bijdrage in de organisatiekosten vragen we 2 euro per kind en 4 euro per volwassene, inbegrepen 1 gratis drankje / versnapering onderweg.  Andere dranken en eten worden cash verrekend ter plaatse, aan de gekende, democratische WAVO-prijzen. 

Inschrijven
Inschrijven kan TEN LAATSTE tot en met 13 maart!  Per groep komt u met zoveel deelnemers als u wil. 

1. per overschrijving
– Stuur ons een mailtje op ouderraad@wavo.be met vermelding van:
naam contactpersoon;
e-mailadres contactpersoon;
aantal volwassenen;
aantal kinderen;
naam van de persoon die de overschrijving doet.

– Het totaalbedrag schrijft u over op het rekeningnumer BE84979396231059 (WAVO Ouderraad) met vermelding van contactpersoon. 

2. via dit inschrijvingsstrookje (klik hier) + cash geld
– U bezorgt dit ingevuld strookje + gepast geld in een briefomslag op het WAVO secretariaat, Leemstraat 20 – 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

FACEBOOKPAGINA MYSTERIE IN WAVO
Surf naar de Facebookpagina van ons evenement (klik hier), klik op ‘GAAT’ en laat zo aan je vrienden weten dat er ook in jou een Sherlock of Geronimo schuilgaat!

Facebookpagina Mysterie in WAVO-link

Leave a comment

Your email address will not be published.


*