Mysterie In Wavo wordt UITGESTELD!

Mysterie In Wavo, het gloednieuwe WAVO Ouderraad-evenement, de uitdagende wandel- en zoektocht op zaterdag 21 maart 2020 wordt uitgesteld. Dat heeft onze werkgroep preventief beslist, in overleg met WAVO school.

We hebben maandenlang gewerkt aan dit kakelvers evenement voor jong en oud. In de laatste weken bouwden we het mysterie stap voor stap verder op. We probeerden jonge en iets minder jonge speurneuzen enthousiast te krijgen. En dat lukte. Jullie inschrijvingen kwamen vlot binnen.

Maar in de allereerste plaats zijn wij als ouderraad, net als WAVO school, begaan met de gezondheid van kinderen, ouders, grootouders en vrienden. Niettegenstaande Mysterie In Wavo een grotendeels outdoor-evenement is, willen we niet langer talmen. We wachten niet op een mogelijke uitbreiding van het verbod voor (outdoor) evenementen en hakken zelf de knoop door.

Eerstdaags gaan we in de kalender op zoek naar een nieuwe datum. Van zodra we eentje gevonden hebben die voor alle betrokken partijen past, communiceren we die. Schreef je je al in en past de nieuwe datum niet? Dan schrijven we meteen het gestorte bedrag weer over. Past de nieuwe datum wel? Dan blijft je inschrijving geldig. Vinden we in de drukke voorjaarskalender geen passende datum en gaat het evenement alsnog niet door? Dan storten we uiteraard alle inschrijvingsbedragen terug.

Rest ons jullie te bedanken voor jullie enthousiasme en ook voor jullie begrip! Verzorg jullie zelf en elkaar, en hopelijk tot gauw, voor een gezond #MysterieInWavo!

Mysterie In Wavo werkgroep,
Bea, Inez, Marjolein, Valerie, Danny, Pieter, Fabrice, Laurens

Leave a comment

Your email address will not be published.


*