Spaghettidag 2019! Echt iedereen is welkom op zaterdag 30 november…

Informatie over inschrijven voor de WAVO Spaghettidag voor derden

Zaterdag 30 november om 16u30 openen we alweer de deuren van de parochiezaal en van de polyvalente zaal in de Leemstraat voor de WAVO Spaghettidag.

Vorige week kregen alle WAVO-leerlingen de inschrijvingsbrief voor dit eetfestijn voor het goede doel mee naar huis. Zij bezorg(d)en het ingevuld strookje aan hun leerkracht.

“Maar hoe schrijven we ons in voor ‘de Spaghettidag der Spaghettidagen’, als we geen WAVO-leerling in huis hebben en dus geen inschrijvingsbrief ontvangen?”

Geen zorgen! Iedereen is welkom, niet enkel WAVO-leerlingen, -ouders, familieleden en vrienden! Daarom plaatsen we de inschrijvingsbrief ook online, hier op onze website (klik hier).

Zij die mee willen komen eten en een glaasje drinken voor het goede doel maar geen WAVO schoolgaande jeugd in huis hebben, downloaden en drukken deze brief af en bezorgen hem ingevuld terug aan het WAVO-secretariaat, Leemstraat 20 – 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver. U mag uw ingevuld strookje afgeven op het secretariaat of in gesloten omslag in de brievenbus droppen.

Eerder verschenen artikels over Spaghettidag 2019:

Waarom deelnemen aan #Loop2861 én Spaghettidag 2019 perfect samengaan, leest u hier (klik hier).

Waarvoor de opbrengst van Spaghettidag 2019 integraal benut wordt, leest u hier (klik hier).

Tot zaterdag 30 november!

– jullie WAVO en WAVO Ouderraad-team

Leave a comment

Your email address will not be published.


*