Talentklassen 2018 – Dag 1

Door technische problemen staat het verslag en de fotoreprtage later online dan gehoopt. Daarom extra veel plezier gewenst met deze foto’s!

 

Liefste mama’s en papa’s,

Vandaag begonnen we de dag met een enthousiaste busrit en werden we met open armen ontvangen.  Het eerste spel was geweldig.

We moesten minikleine mannetjes zoeken en tegelijkertijd konden we de ruimtes ontdekken.  Hierna aten we overheerlijke bloemkoolsoep en lekkere fish sticks met spinaziepuree.  Na het eten werden we in 3 groepen verdeeld.  De 1ste groep heeft een landschap gecreëerd voor hun zelfgemaakte kleimannetjes, de 2de groep heeft een spin gemaakt die je angst aanjaagt en de de 3de groep heeft T-shirts met hun talenten op gemaakt.  Na deze drukke dag hebben we boterhammetjes gegeten met als snack een heerlijke loempia.  ’s Avonds hebben we als afsluiter nog onze briefjes geschreven.

Veel groetjes

Flore, Fleur, Lotte, Eden, Arianna en Lien

 

[supsystic-gallery id=367]

4 Comments on Talentklassen 2018 – Dag 1

 1. Heel leuke foto’s … het plezier en het talent spat hier van het scherm !
  Geniet er nog van.
  Groetjes uit Onze-Lieve-Vrouw Waver.

 2. Veerle Van den.wyngaert // 24 april 2018 at 21:33 // Beantwoorden

  Wat een fijne Talentklassertjes hebben we deze week op bezoek !

 3. Zalig om te zien dat iedereen het fantastisch naar zijn zin heeft. Geniet nog maar even enne Robin, Lenka,Saar,Zita,Yara,Riene,Leonie,Hanne, en iedereen die ik nog niet opgenoemd heb: Maak er een zaaaaalige bonte avond van. Dikke kus van Inge

 4. Alleen maar blije gezichtjes…. zo leuk om hen allemaal te zien genieten.
  Bedankt WAVO! Peggy

Leave a comment

Your email address will not be published.


*