Wandelzoektocht met twee verschillende wandelingen!

Voor het tweede jaar op rij mogen we geen schoolfeest organiseren zoals vanouds, gezellig samen met BBQ en groot podium. Maar Wavo zou Wavo niet zijn als we hiervoor geen oplossing bedachten!

Samen met onze ouderraad organiseren we een toffe, interactieve wandelzoektocht voor ouders, kinderen, grootouders, nonkels, tantes,…

Twee verschillende wandelingen! Voor ieder wat ‘wandels’!

Wandeling ‘Pak de taartendief!’ (niveau kleuterschool)

Voor de kleuters gaan we op zoek naar de taartendief!
Iemand heeft de taart van onze kleuterjuffen gestolen, het is aan jullie om die terug te vinden. Een zoektocht van ongeveer 3,5 km (bewandelbaar met buggy) in onze schoolomgeving. De tocht zal ongeveer 1 uur duren.

Je moet het maar durven; de taart voor onze kleuters stelen!

Wandeling ‘Kraak de code!’ (niveau lagere school)

Voor de kinderen van de lagere school leggen we de lat een beetje hoger!
Zij moeten enkele codes kraken op een traject van ongeveer 7,5 km. De wandeling duurt ongeveer 3 uur. Ook hier zijn alle paden toegankelijk met een buggy.

Na de wandeling komen jullie op adem met een drankje, uiteraard corona-proof georganiseerd op onze speelplaats in Vinkenhof.

PRAKTISCH

– groepen bestaan uit maximum 10 personen (incl. kinderen);

– starten tussen 10 en 15 uur in de Vinkenhofschool (ingang bibliotheek)

– inschrijven via het digitaal inschrijvingsformulier (of klik hier) dat jullie via mail bezorgd wordt. Je betaalt 2 euro per kind en 3 euro per volwassene, via overschrijving. Je schrijft in per tijdsslot van 1 uur. Na inschrijving laten we je precies weten op welk tijdstip je moet starten.

– SMARTPHONE  (QR-codes scannen) en balpen(nen) meebrengen!

Link naar het digitaal inschrijvingsformulier

Leave a comment

Your email address will not be published.


*