WAVO-dag 2016 zaterdag 21 mei speelplaats Vinkenhof

Zoals eerder aangekondigd, organiseren we op zaterdag 21 mei onze jaarlijkse WAVO-dag in Vinkenhof. Het programma voor die dag is nu bekend en de bestelbriefjes om vooraf in te schrijven voor de heerlijke BBQ, ontving u deze week via uw kinderen.

Bezorg ons tijdig uw bestelling voor de BBQ!
Geef uw ingevuld bestelbriefje met gepast geld mee met uw zoon/dochter VOOR WOENSDAG 18 MEI! Uw bestelbonnetjes worden dan klaargemaakt in een briefomslag die u de dag zelf, aan de tafel van de BBQ, kan ophalen.

Het programma…
– 14u.30: start estafetteloop. (start en aankomst aan de Vinkenhofschool)
– 15u.: opening spelenmarkt
– 15u.30: start WAVO 10 Miles. (start en aankomst eveneens aan de Vinkenhofschool)
– 16u30: start BBQ

Naast de traditionele – en dit jaar uitgebreide – spelenmarkt zijn er doorlopend info-standjes van Natuurpunt, joggingclubs, “Van sporten word je slimmer”, Kadodderloop en is er onze bar, muziek en onze warme hapjes.

Gezellig lopen, voor het goede doel
Dit jaar staat dus alles in het teken van gezond bewegen. Kinderen, ouders en sympathisanten van WAVO worden in de namiddag uitgenodigd om deel te nemen aan een gezellige loopestafette.

Voor 5 euro kun je met een ploeg van 3 lopers deelnemen. Gezellig lopen is de boodschap, geen tijdsopmeting of ranking. Er zijn twee startmomenten: één voor wie een kleine afstand wil lopen en een tweede voor wie wat meer zweet wilt achterlaten.

De opbrengst schenken we graag aan de “mucovereniging” die dit jaar haar 50-jarig bestaan viert (meer op www.muco.be). Het parcours gaat grotendeels door het domein van SUI en langs de autovrije Vinkenhofstraat.

Na het lopen kun je verloren energie terug aanvullen. Op de speelplaats van Vinkenhof kun je iets komen drinken en/of een hapje komen eten. En natuurlijk is er dus de traditionele spelenmarkt voor de jongsten.

Maar bovenal is het dé gelegenheid om er samen met leekrachten en ouderraad een fijne namiddag van te maken.

Mogen we ook op jullie aanwezigheid rekenen?

Sportieve en hartelijke groeten van het leerkrachtenteam en de ouderraad!

.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*