WAVO Spaghettidag + #Loop2861, wat een topcombinatie!

Ook al opgemerkt dat de WAVO Spaghettidag, zaterdag 30 november, samenvalt met de eerste editie van #Loop2861 (Waver Feest)?  Beide evenementen vullen elkaar perfect aan!  WAVO Ouderraad verlengt zelfs haar laatste eetshift opdat alle lopers nog aan hun trekken komen na hun atletische prestaties! 

Hierbij het gezamenlijk bericht van WAVO Ouderraad en #Loop2861:

Zaterdag 30 november wordt een knaller van formaat. En meteen ook één van de warmste winterdagen ooit in ons dorp. Want dan wordt er gelopen én gegeten voor twee verschillende, goede doelen! Ambiance verzekerd!

#LOOP2861

In het kader van de Warmste Week (Studio Brussel, VRT) organiseren Waver Feest vzw en Wijzersterk vzw van 17 tot 19 uur voor het eerst #loop2861, een sponsorloop die het midden houdt tussen een urban trail en de Warmathon. De deelnemers ontdekken enkele Waverse trekpleisters en hoe meer rondjes van 2861 meter men loopt, hoe meer er naar de vzw Wijzersterk gaat. Langs de kant van de omloop zorgt Waver Feest voor de nodige sfeer met musici, goochelaars, DJ’s, cheerleaders, …

Meer info lees je op de Facebookpagina van Waver Feest: https://www.facebook.com/waverfeest

WAVO SPAGHETTIDAG

Van 16u30 uur tot 21 uur organiseren WAVO en de WAVO Ouderraad hun jaarlijkse spaghettidag, in de Leemstraat. Dit jaar met zelfgemaakte, verse spaghettisaus! De ideale maaltijd voor topsporters! En doorlopend serveert men in de bodega geestrijke en minder geestrijke dranken, inbegrepen een speciaal voor de gelegenheid samengestelde Rode Neuzencocktail. De opbrengst gaat integraal naar drie nieuwe projecten binnen WAVO, één project per vestiging.

Meer info lees je op de site van WAVO, meer bepaald onder ‘Nieuws’ en https://wavo.be/drie-wavo-projecten-onder-de-vlag-van-rode-neuzendag.

Inschrijvingen voor WAVO Spaghettidag starten na de herfstvakantie!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*